lørdag 25. april 2009

Grimerud!

Denne helga har vi hatt noen spennende dager som deltakere på nasjonal bønnekonferanse! Vi har satt igjen ungene trygt hjemme, og nyter gode stunder med Herren og flere andre av våre venner:-) Og Ikke minst med hverandre;-) Vi har fått besøkt Åsne og Andreas, (Ledere for UIO Norge) AK og Odd, og tante Tordis! Vi fikk hjelpe TT med å sette opp et partytelt i hagen, og har fått med oss en bærepose med avleggere. Skal hilse til familien.

torsdag 16. april 2009

Gjør porten vid


Det er utrolig herlig utevær for tiden, og heldigvis har jeg så mange prosjekter på gang for øyeblikket at det er bare å velge og vrake blant spennede aktiviteter tilpasset vær og føreforhold. Rett og slett et luksusproblem! Dette prosjektet angret jeg på at jeg hadde begynt på etter at jeg hadde brukt to kvelder på det, men halvveis gikk det over, og nå er jeg glad at jeg gjorde det for nå er jeg snart ferdig! Dette betyr trygghet for ungene, fint for de som synes det, svette og et par erfaringer rikere for meg. Det er vel det som kalles vinn-vinn?

Når det kommer lys oppå, port i mellom og hvit stakitt på sidene er det bare vollgraven som mangler:)









søndag 12. april 2009

Påskeferie sjø`

Vi har i år igjen hatt noen deilige dager på Idse med storfamilien Sanne!Filip og Miriam har fått kost seg sammen med søskenbarn, onkler og tanter, mormor, morfar og selvføgelig foreldrene. Det har vært rettelig mildt og godt og en behagelig dæsj med sol.Det er båtkjøring og fisking som har vært den store attraksjonen for Filip, og vi har fått fine turer hver dag. En dag dro vi inn til Stavanger og la til kai ved parken ved oljemuseet. En arti leikepark som er laget av ex-offshore materiell og masse sand og kunst. Miriam begynner å ta innpå Filip for alvor nå med pratingen, og ordene kommer poppende ut. Hun sier dog ennå ikke "ja", men bare nikker med et veldig lurt smil.







fredag 3. april 2009

Slekt i Svolvær

Veka i Svolvær er no over, og det har vore ei spanande og krevjande veke!
Jobben eg skulle gjere (ref. forrige innlegg) gjekk bra, og utstyret fungerer som det skal.
Eg fekk tid til å treffe Victoria, Roar og Torje der dei bur. Ca 7 min. gange frå der eg overnatta.
Det var kjempetriveleg å helse på dei!